Fermentovaný kampotský pepř PIPER NIGRUM
Fermentovaný kampotský pepř je prostě gurmánský zážitek! Ručně sesbírané zelené kuličky pravého pepřovníku piper nigrum prošly totiž přírodní fermentací metodou konzervace mořskou solí. Pepř získal tak dokonalou vláčnost, kuličky jsou na skus netypicky měkké a mořská sůl je příjemně cítit na jazyku. Pepř je tak velmi hravou a kompatibilní kombinací slanosti s nádechem pikantnosti, která je pro pepřové kuličky poznávacím znamením. Hodí se jak k masu, tak zelenině i rybám. Využít ho můžete i ve studené kuchyni, kdy skvěle doplní Vás salát, sýr či carpaccio. Do omáček a polévek jej doporučujeme vkládat až v samém závěru vaření, aby vynikla jeho chuť. Opravdoví milovníci pepře ho pak mohou zobat i samotný! Pepřové balíčky pro vás zabalili a připravili lidé se zdravotním hendikepem v Červeném Kostelci.
popis
Balení: 20 g.