KIMCHI s rybí omáčkou a tunou probiotik
Znáte tenhle lehký a křupavý salát z Koreje nazývaný kimchi? Krásně pálivý salát je opravdovou zásobárnou přírodních probiotik, vitamínů skupiny B a C, vlákniny a cenných minerálů, které prospívají zdravému trávení, podporují imunitu a pomáhají udržovat střevní mikrobiom v rovnováze. Díky jemné fermentaci a použití rybí omáčky vzniká lahodná varianta kimchi, která potěší všechny dobrodruhy, kteří prahnou po výrazných chutích. Hodí se jako lehká večeře s opečeným chlebem a volským okem, osvěží sendviče, grilovaná masa nebo ho můžete mlsat jen tak samotné jako zdravou svačinku. Veškeré suroviny pocházejí z jihočeských bio-sadů, kde se zelenina pěstuje bez chemických hnojiv – s pomocí slunce, vody a poctivé péče. Koupí navíc podpoříte smysluplnou práci lidí s fyzickým a sociálním znevýhodněním.
popis
Složení: bílé zelí, čínské zelí, pórek, sůl, mrkev, celer, vodnice, cibule, zázvor, sushi, rýže, řasa nori, rybí a ústřičná omáčka.
Hmotnost: 300g.
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte při teplotě od +4°c do +8°c a spotřebujte do 10 dnů.