Levandulové želé Z PODHŮŘÍ JIZEREK
Přímo z podhůří Jizerských hor, z environmentálního sociálního podniku, v němž lány levandule opečovávají ženy se sociálním znevýhodněním, přivážíme sofistikovanou pochoutku - levandulové želé. Už jste o něm slyšeli nebo ho dokonce ochutnali? Zbystřete smysly, jelikož se jedná opravdu o lahůdku vhodnou jak k masu, sýrům nebo jen tak, na poctivý krajíc chleba! Je vyrobeno z domácího jablečného moštu a z květů voňavé levandule, která je tu ekologicky pěstovaná.
popis
Jelikož je v tomto jizerském hospodářství levandule opravdu - spolu lidmi - na prvním místě, na stůl se vám dostane to nejlepší, co lze u nás vypěstovat. Bez nadsázky.
A jak sami říkají v Levandulovně: Naše výrobky jsou pro ty, kteří rádi podporují lokální pěstitele a jejich výrobu. Vše vytváříme s odpovědností ke krajině, v níž žijeme a hospodaříme, a ke svým zaměstnancům.
TIP: Ve Francii používají levandulové želé k masu, k sýrům nebo na palačinky či toasty. Výborné je taky k sušenkám či jiným dobrotám.
Složení: výluh z levandule lékařské v jablečném moštu, třtinový cukr, květ levandule lékařské 15%, citrusový pektin.
Výživový údaj na 100g: energetická hodnota 1134 kJ / 271 kcal, tuky 0,15 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 66 g, z toho cukry 66 g, bílkoviny 0,15 g, sůl 0 g.
Minimální trvanlivost 6 měsíců od otevření. Po otevření ihned spotřebujte a uchovávejte v lednici.
Hmotnost: 190 g.