České hrušky SUŠENÉ MRAZEM
Představte si, že si chuť českých hrušek - ne těch dovážených! - můžete dopřávat celoročně. Sušení mrazem neboli lyofilizace je proces, při kterém hrušky projdou od zmrazení po "vycucnutí" vody a ony si tím získají báječnou křup křup křupavost! Hrušky si také uchrání své vitamíny, barvu a chutnají, jako by byly právě utrženy ze sadu. Dalším jejich bonusem je dlouhá trvanlivost - a to až několik měsíců (možno let i při správném uchování). Milujeme dávat si je do ranního müsli, jogurtu nebo jen tak jako mlsnou svačinku - ostatně ocení to jak ti nejmenší, tak velcí mlsouni, kteří si potrpí na zdravé a ekologické laskominy. Za celým úžasným procesem stojí sociální podnik z Královéhradecka, kde pracují zaměstnanci, kteří ze zdravotních důvodů nebo důvodů péče o blízkou osobu mají omezené pracovní možnosti. Joa hruštičky se mohou navíc pochlubit certifikátem - POLABÍ regionální produkt.
popis
V naší nabídce můžete přihodit do košíku taky lyofilizované jahody nebo jablíčka s karamelem a skořicí!
Způsob konzervace: lyofilizace (sušené mrazem).
Složení: 100% české hrušky.
Váha 30g.