České jahody SUŠENÉ MRAZEM
Milujete jahody stejně jako my? A chcete si jich užívat dosyta bez ohledu na roční období? Ale zároveň rádi jíte ty české a nedovážené ze zahraničí? Máme pro vás horký jahodový tip - jahody od českého farmáře pana Sixty ze Sedlčánek, které zpracovává sociální podnik v Královéhradeckém kraji! Sušení mrazem se nazývá lyofilizace, což je proces, při kterém se jahody zbaví veškeré vody a díky tomu si uchovají veškeré živiny, chuť i barvu. Dosáhnou tím také úžasné křupavosti! Lyofilizované ovoce má také dlouhou trvanlivost, takže vám vydrží ve špajzce i několik měsíců. Jsou výborné do müsli, k zobání přímo z pytlíku pro děti i dospělé nebo k ozdobení dezertů. Za výrobou, jak už jsme zmínili v úvodu, stojí tým lidí se zdravotním a sociálním znevýhodněním, ti přistupují k lokální zelenině a ovoci opravdu s respektem a ani šlupka u nich ve výrobě nezůstane na zmar!
popis
V naší nabídce taky máme skvělé lyofilizované hrušky nebo jablíčka s karamelem a skořicí!
Váha: 30 g.
Způsob konzervace: lyofilizace (sušené mrazem)
Složení: výběrové jahody od pana Sixty ze Sedlčánek