Marinovaná sladká RAJČATA Z ČESKÝCH LUHŮ A HÁJŮ
Sladká rajčata z podhůří Radhoště od lokálních farmářů proměňuje sociální sušárna v doslova delikatesní zážitek. Zralá rajčata totiž lidé se zdravotním znevýhodněním krájí na jemné plátky, poté suší a marinují je ve směsi balzamikového a vinného octa se solí, špetkou cukru a česneku. Po marinování rajčátka putují do sklenic se slunečnicovým olejem a tradá - už během chvilky mohou putovat na váš stůl. Dobrou chuť, přátelé české zeleniny a poctivé ruční práce! PS: žádné skryté konzervanty ani éčka v lahvičce nenajdete :-).
popis
Každá odrůda chutná a vypadá barevně jinak, proto Vás jejich ochutnávání bude bavit.
Bez chemie, bez konzervantů.
Složení: sušená rajčata, slunečnicový olej, balzamikový ocet, vinný ocet, cukr, sůl, česnek.
Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě, po otevření ponechte v chladu do +5° a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: naše Česká republika.
Objem: 110 ml.