Prémiový barrique cider Z DUBOVÉHO SUDU
Dámy a pánové, tohle je opravdová lahoda! Nepasterovaný cider z jablek z Českého středohoří, který zrál 12 měsíců v pět let starých dubových barrique sudech po excelentním červeném víně z oblasti Bordeaux. Vyniká jemnou polosuchostí a navíc - každá lahev má hrdlo zalité do vosku! O pomalé zrání, kontrolu nad celým výrobním procesem včetně finálního lahvování a vůbec vše, co s tímhle ciderem souvisí, má na svědomí ústecký sociální podnik pod taktovkou vedoucího Štěpána, který vytváří na severu Čech nejen skvostné cidery a mošty, ale také pracovní místa pro lidi, kteří se v životě museli prát víc než většina společnosti. Jeho tým tvoří kluci Erich a Honza. O jejich poctivém a profesionálním přístupu mj. taky svědčí ocenění Regionální potravina Ústeckého kraje - a to jako historicky první firma z Ústí nad Labem, která toto ocenění v kraji získala, a dál se také mohou pyšnit tím, že jsou prvním nealko vítězem v sekci Alkoholické a nealkoholické nápoje na Ústecku.
popis
Obsah alkoholu: 8,2%.
Objem lahve: 0,7 l.